CAP DE SETMANA DEL VI DE PAGÈS

Lloc: Calonge

Els membres de la Fundació Remença XXI estem treballant cada any per poder trobar-nos amb vosaltres i us preparem un Cap de Setmana del vi de pagès ple d'activitats. Us expliquem al llarg d'aquests dies la feina que fem any rere any. Aquest any coneixereu les nostres varietats de raïm singulars i podreu tastar vins únics. També gaudireu de passejades per les nostres vinyes per conèixer aquests elements patrimonials al mig d'aquest bonic paisatge agrícola.

La Fundació Remença XXI actualment està treballant amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni per iniciar la sol·licitud de SIPAM. Estem fent les primeres passes per sol·licitar el reconeixement d'un Sistema Important de Patrimoni Agrícola Mundia (SIPAM) reconegut internacionalment per l'Organització de les Nacions Unides per l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) i són sistemes agrícoles singulars que posseeixen un valuós i divers patrimoni agrícola, paisatgístic, cultural i natural.

Un pas endavant per garantir que al nostre poble sigui reconeguda la feina feta per la pagesia al llarg dels anys i que pervisqui l'agricultura tradicional, el paisatge i aquest ric patrimoni que tenim.

Us esperem!

Per més informació: www.funrem21.blogspot.com.es